Home

Kvalitetssäkring och lönsamhetsutveckling sedan 1982

Kontakta oss!

ISO-Konsult expanderar och öppnar nytt kontor i Göteborg

ISO-Konsult bedriver, sedan 1982, verksamhet i Stockholm och har ett stort antal nöjda kunder. Vi hjälper våra kunder att arbeta fram och löpande utveckla såväl separata som integrerade ledningssystem för ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001. Under 2017 har vi öppnat kontor i Göteborg.
Med den nya etableringen ökar ISO-Konsult sin närvaro i västra Sverige. Det här är en spännande satsning för ISO-Konsult för att stärka vår ställning Västsverige. Det handlar om att kunna hjälpa västsvenska kunder på deras hemmamarknader, genom att kombinera ISO-Konsults framgångsrika koncept med god kunskap om regionala förutsättningar och verksamheter.

 

För oss känns Göteborg som ett naturligt steg närmare våra kunder, som redan idag, finns runtom i hela landet, säger Viveca Ring, VD på ISO-Konsult. Vi var med och hjälpte de första företagen som certifierades enligt ISO i Sverige. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att skapa förutsättningar att ständigt bli bättre. Vår erfarenhet och kunskap upplevs som en trygghet för våra kunder och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra tjänster till kunder i Västsverige, fortsätter Viveca.

 

Första konsulten på plats i Göteborg är Carl Nordh, som har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete.

 

– Det känns mycket spännande att vara på plats och bygga upp den här verksamheten. Jag känner mig väldigt inspirerad av möjligheten att förstärka ISO-Konsults erbjudande på den västsvenska marknaden. Vi går in i en spännande fas när vi nu fortsätter att bygga verksamheten, säger Carl.