Om oss

Vi har varit med från början

ISO-Konsult startade 1982 med inriktning på kundorienterade undersökningar och resultatförbättringsprojekt både nationellt och internationellt. Ett framgångsrikt koncept som finns kvar än i dag. Vi arbetar själva med att ständigt utveckla vår verksamhet och genom det arbetet har en rad nya tjänster och produkter tagits fram.

1987 byggde vi det första kvalitetsledningssystemet tillsammans med ett av Ericssons dotterbolag, projektet uppmärksammades i SIS skrift ”Nytta med 9000”.

Vi blev med tiden kända som de som till en rimlig kostnad och på kort tid levererade ledningssystem som uppfyllde kraven på certifiering mot ISO-standarder.

Redan i början på 1990-talet skapades integerade ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Dessa har utvecklats och uppdaterats med krav från författningar, kunder och samhälle. Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som gäller just idag. Unikt för oss är att vi också har juridisk kompetens.

Med ISO-Konsult gör du alltid rätt

Ett samarbete med ISO-konsult börjar oftast med att vi gör en helhetsöversyn av din verksamhet genom att analysera, förstå, genomföra och följa upp förändringsaktiviteter. Vi dokumenterar riskanalyser och miljöutredningar. Sedan förbättrar vi system och rutiner, vilket leder till bättre mänskliga och ekonomiska prestationer. Du kan fokusera på kärnverksamheten och slippa oroa dig för om du gör rätt eller fel. Vi ser till att du alltid gör rätt.

Genom vår erfarenhet och kunskap vägleder vi er till en tjänst eller en produkt med utgångspunkt i era specifika behov. Vi hjälper till att hitta de mest effektiva lösningarna anpassade till varje unik verksamhet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi är lyhörda för era önskemål och arbetar på ett sätt som passar alla i din verksamhet. Vi kommer att ta fram nya idéer och hitta alternativa lösningar som passar just er och vi garanterar att vårt arbete håller en mycket hög kvalitet.

Kontakta Viveca Ring ISO konsult